Kommunicera i lokal med vackra dörrar

Ska du bjuda in företagsgäster för ett föredrag eller annan kommunikation? Vackra dörrar till dina företagslokaler ger ett gott intryck och kan kombineras med golv och inredning, precis på samma sätt som du kan placera dessa måttbeställda dörrar hemma.

GK Door har stiligaste innerdörrarna

Bland de många företag som säljer dörrar online är GK Door ett av de som sticker ut, kanske till och med det som sticker ut allra mest med sina unika egendesignade innerdörrar av olika slag. På gkdoor.se finns också en dörrväljare där du kan klicka fram olika modeller av innerdörrar, samt färgsätta dem och matcha till golv och väggar. För en lokal där du vill kommunicera framgångsrikt kan du exempelvis använda de vackra pardörrarna. Du kan antingen designa och måttbeställa dem efter behov eller titta på någon av de modeller som GK Door presenterar. Speciellt en med högt glas i en ram är mycket snygg.

Dörrar med varmt hjärta

Här kan du köpa innerdörrar av hög kvalitet, med stor personlighet och varmt hjärta. Det finns många olika sorter att välja mellan när du söker riktigt varma, välkomnande innerdörrar av stil och klass. GK Door har en supermodern fabrik där de själva håller i hela processen och produktionskedjan. De utför allt hantverk och sätter ihop slutprodukten. Speciellt innerdörrarna i massivt trä är fantastiska. De finns framförallt i furu och ek eller målade. GK Door hämtar en stor del av sin inspiration från norrländsk allmogetradition som den var förr. Detta mixas med egna idéer och resultatet blir dessa intressanta dörrar. GK Door arbetar också efter miljöledningssystemet ISO 14001.

Råmaterial av högsta kvalitet

GK Door startades år 1969 men har en historia som började redan runt 1930. Det finns lång erfarenhet av ett gediget hantverk och man säljer väldigt många detaljer som handtag, beslag och andra tillbehör. Du kan få goda råd och en välkvalificerad parter att samarbeta med om du vill designa och anpassa dina innerdörrar. Det här är ett roligt och innovativt företag som kan presentera de speciallösningar som kan skapa det där extra iögonfallande uttrycket i din föreläsningslokal, kontor eller bostad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *